Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Neurologische aandoeningen en acupunctuur

Neurologische ziekten zijn in de meeste gevallen onomkeerbaar en progressief en hebben een grote impact op de patient en zijn omgeving.

Denk daarbij aan de gevolgen van een CVA (beroerte), het hebben van tintelingen, pijnklachten als gevolg van een neurologische aandoening, nek- en schouderklachten als gevolg van een whiplash, aangezichtspijn, Multipele sclerose, ziekte van Parkinson.

Frustraties ontstaan doordat het lichaam niet doet wat het zou moeten doen en de patiënt zijn zelfstandigheid in moet ruilen voor afhankelijkheid van anderen.

Tijdens mijn studie tot acupuncturist werd mijn interesse gewekt in het kunnen behandelen van mensen met neurologische klachten. Ook als mensen met neurologische klachten al onder behandeling zijn bij andere therapeuten en/of specialisten kan acupunctuur een goede aanvulling zijn omdat acupunctuur op energetisch niveau zijn werking doet. De combinatie bewerkstelligd een zo gunstig mogelijk ziekte herstel.

Om mensen met neurologische klachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen heb ik hiervoor specifieke bijscholingen gevolgd.

Op deze site vindt u ook artikeltjes over acupunctuur na een doorgemaakt CVA (beroerte) en acupunctuur bij Trigeminus neuralgie, aangezichtsverlamming (Bells parese), klachten na whiplash, neurologische pijnen, lichaamspijnen.

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.