Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Ervaringen

Ervaringen

“Annemarie is a passionate and loving acupuncturist.
She listens for people´s greatness and develops questions that bring them to a place of greater clarity, understanding and fulfillment about themselves, their world and their lives.

In the mean time she uses in a precise and accurate way her needles to help me and my body in a holistic way to find balance.

I recommend Annemarie as your acupuncturist.”

— Saskia.

 

 

 

 


 

“Annemarie is een zeldzaam persoon want al neem ik mij voor niet te praten of mijn hart te luchten.
Ik ga er na een uur vaak weg met een opgelucht gevoel dat er daadwerkelijk naar mij geluisterd is.

Andere keren ben ik in de behandelstoel in slaap gevallen terwijl de naalden hun werk deden.
De stress en de daarbij horende vermoeidheid met druk op mijn  borst is in goede handen bij Annemarie.
´s Nachts slaap ik altijd beter na een bezoek aan haar en het gevoel bij mijn borstkas is ook weer rustig na haar behandeling.

Met haar medische achtergrond is Annemarie aan te bevelen voor haar acupunctuurbehandelingen.”

–- René

———————————————————————————————————————————————————————

“Annemarie heeft mij genezen van mijn 20 jaar lang chronische blaasontsteking. Zo dankbaar!”

(review op Google)

–Patricia

 

————————————————————————————————————————————————————————

Met onbekende oorzaken had ik klachten van hoofdpijn, nekpijn, dubbelzien en erge vermoeidheid, dus geen energie. Ik had het vermoeden dat dat ik uit balance was en ben na lang zoeken bij Annemarie terecht gekomen. Ze behandeld ook onbekende ziektes staat op haar website, dat spraak mij aan.
Annemarie is heel professioneel en empathisch. In rustige gesprekken probeert ze te achterhalen hoe ze het beste met acupunctuur de klachten kan behandelen. Bij mij constateerde ze meteen dat Ying en Yang uit balance waren. Verder verdiepte ze zich meteen in aandoeningen, dubbelzien, energie, prednison werking in de bijnieren.
De internist concludeerde na veel onderzoeken dat ik vasculitis van de grote vaataderen had en niet gezond kan worden zonder de medicatie van prednison.
Dit weigerde ik en vertrouwde meer op acupunctuur en meditatie.
Na  4 1/2 maand was mijn ontstekingswaarde van 58 naar 28 gedaald en het dubbelzien verdween weer, zonder prednison. En tot nu geen klachten, ontsteking meer.
Ik ben er heel blij over. Of het van de acupunctuur, meditatie en eigen overtuiging komt of een combinatie hiervan, weet ik niet. Wel weet ik dat Annemarie met hart en ziel met haar behandelingen en aandacht aan de genezing heeft bijgedragen en mij weer nieuwe energie gegeven en ik ben in balance. 
Bedankt Annemarie.”
–Roos

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...