Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Blaasproblemen

Meer weten hoe Acupunctuur Tao Dao kan helpen bij Blaasproblemen. Neem contact op

Blaasproblemen

Van een overactieve blaas spreekt men als iemand vaak naar het toilet moet om te plassen, er in de nacht ook vaak geplast moet worden, de urine niet of moeilijk op te houden is en er snel een vol gevoel van de blaas optreed. Allerlei blaasproblemen zijn te behandelen met acupunctuur.

Deze klachten kunnen ervoor zorgen dat iemand gekluisterd aan huis is en zodoende niet vrij is om te gaan en te staan waar hij/zij wil.

Omdat een klacht nooit op zich staat en er vaak een relatie bestaat tussen andere aanwezige klachten, gebruik ik PTNS * al dan niet in combinatie met acupunctuur, om zo een zo breed mogelijke behandeling te geven.

Naast het behandelen van een overactieve blaas zijn er nog andere blaasproblemen waarbij acupunctuur uitkomst kan bieden, zoals:

  • (Chronische) blaasontstekingen
  • Moeite met plassen
  • Niet goed kunnen uitplassen
  • Urineverlies
  • Het niet op kunnen houden van de urine
  • Het hebben van “wolkjes” of witte vlokjes in de urine

 

PTNS betekend posterior tibial nerve stimulation.
Deze zenuw, welke de blaas innerveert, wordt met een elektrische impuls gestimuleerd zodat de blaas uiteindelijk een verbeterde functie krijgt.

 

Een revieuw op Google geplaatst door een tevreden klant zegt:”Annemarie heeft mij genezen van mijn 20 jaar lang chronische blaasontsteking. Zo dankbaar!

 

 

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken? Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Andere klachten en onderwerpen ...