Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Shen acupunctuur

Shen acupunctuur

Shen Acupunctuur wordt ingezet bij klachten of ziekten die maar niet over willen gaan of moeilijk te behandelen zijn.

Binnen de Traditionele Chinese Geneeswijze worden lichaam, geest en sociale omgeving niet los van elkaar gezien. Een doorgemaakt trauma, denk aan het verlies van een dierbare of een liefdeloze opvoeding, kan iemand zo uit balans brengen dat er lichamelijke en psychische klachten ontstaan. Voorafgaand aan de Shen acupunctuurbehandeling wordt achterhaald wat voor traumatische gebeurtenis er vooraf is gegaan aan het ontstaan van de klachten.

Het trauma is de wortel van de ziekte en door deze te behandelen is de ziekte beter te behandelen. Het kan daarbij voorkomen dat er slechts 1 naald gebruikt wordt; soms is er weinig nodig om veel in beweging te zetten.

Een doorgemaakt trauma kan er ook voor zorgen dat iemand vast zit in een patroon en niet verder lijkt te komen in zijn of haar ontwikkeling. Shen Acupunctuur zorgt voor transformatie, vaak zie je dat na Shen acupunctuur alles in het leven vloeiender verloopt.

Training Shen acupunctuur

Tijdens de 9 daagse nascholing over Shen acupunctuur werd ik getraind en begeleid door Dr. Yair Maimon.

Kijk voor meer nascholingen die ik gevolgd heb op de link.

 

*Shen: is wie we zijn, ook wel spirit genoemd. 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...