Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur Amsterdam noord

Acupunctuur Amsterdam noord

Welkom op mijn website

Door de jaren heen zijn er steeds meer pagina’s op de website bijgekomen. Dat komt omdat met acupunctuur, een onderdeel van de Chinese geneeswijze, veel klachten en aandoeningen te behandelen zijn. De werkdagen zijn nooit saai omdat elke bezoeker aan mijn praktijk een unieke persoonlijkheid is met een specifieke klacht of aandoening.

Wat veel voldoening geeft is het behandelen van onverklaarbare klachten, maar ook mensen met restverschijnselen na een doorgemaakte beroerte of hersenbloeding. Er is vaak nog wat winst te behalen in energie niveau, overprikkelt raken, bewegingsbeperkingen en spraakvermindering. Maar eigenlijk geven alle positieve behandelresultaten mij voldoening.

 

De praktijknaam Tao Dao betekend “weg naar geluk”, dat is wat ik iedereen die mijn praktijk bezoekt wil mee geven. Leven zonder klachten of vermindering van klachten geeft levensgeluk.

 

 

 

NB: Acupunctuur wordt vergoed via de aanvullende verzekering. De kosten van de behandeling vallen niet onder het verplichte eigen risico.

 

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...