Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur Driehuis

Acupunctuur Driehuis

Een acupunctuurbehandeling begint met het in kaart brengen van de aanwezige klachten, zowel emotionele als lichamelijke klachten.

Dit doe ik middels een uitgebreide intake. Daarna volgt het bekijken van de tong en het voelen van de pols, dit geeft aanvullende informatie over de aanwezige klachten. Om nog meer duidelijkheid te krijgen over de aard van de aanwezige klachten kan buikdiagnose (hara) gedaan worden.
Als deze onderzoeksmethoden verricht zijn, volgt de diagnose en zal er een afweging gemaakt worden welke acupunctuurpunten er het beste geprikt kunnen worden, of acupunctuur volstaat of dat er aanvullend moxa, Gua Sha of cupping toegepast moeten worden. Aan het begin van elke behandeling vindt een evaluatie plaats en volgt hierop weer een nieuw behandelplan.

 

 

 

NB: Acupunctuur wordt vergoed via de aanvullende verzekering. De kosten van de behandeling vallen niet onder het verplichte eigen risico. Bekijk voor meer informatie hieromtrent de pagina over vergoedingen.

 

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.