Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Tao Dao Acupunctuur Amsterdam en Santpoort

Tao Dao Acupunctuur Amsterdam en Santpoort

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met acupunctuur, deze eeuwenoude geneeswijze boeide mij zo dat ik besloten heb mij hier verder in te gaan verdiepen.

In 2007 ben ik begonnen met de 3 jarige acupunctuuropleiding aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie), alvorens de eenjarige AMO (pathologie, anatomie en fysiologie op HBO niveau) te hebben afgerond. Dit is een goede aanvulling op mijn werkervaring als doktersassistente en sportmasseur.

Praktijk locaties

AcupunctuurPer 19-06-2010 ben ik afgestudeerd acupuncturist en per 01-08-2010 ben ik mijn acupunctuurpraktijk Tao Dao begonnen. Ik ben met mijn acupunctuurpraktijk gevestigd in Amsterdam noord, waar ik op de woensdagavond aanwezig ben. Sinds 1 december 2015 ben ik ook met mijn praktijk in Santpoort noord gevestigd, daar ben ik aanwezig op maandag en vrijdag.
Per 06-06-2018 ben ik ook met mijn praktijk gevestigd in het pand van Flow of Yoga in Castricum aan Westerplein 2a, deze locatie is goed bereikbaar met de trein; de praktijk ligt tegenover het station van Castricum.

 

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.