Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Lichaamspijnen

Inmiddels heb ik positieve behandelresultaten geboekt met het behandelen van lichaamspijnen.
Er zijn verschillende oorzaken die ten grondslag liggen aan lichaamspijnen: reumatoïde artritis, hernia, fibromyalgie, Tietze syndroom.
Deze pijnklachten zijn goed te behandelen met acupunctuur.

Ook komt het voor dat er in de reguliere gezondheidzorg (Westerse geneeskunst) geen oorzaak gevonden wordt voor de aanwezige pijnklachten. Dit wordt SOLK genoemd wat staat voor somatisch onverklaarde lichamelijke klachten.

Na het ondergaan van een ongeval is dit een voorkomend verschijnsel, de Westerse geneeskunst kan hier vaak geen verklaring voor vinden en behandeling bestaat vaak uit therapie om met de klachten om te leren gaan en medicamenteuze behandeling in de vorm van pijnstilling.
Ook heb ik in mijn praktijk meegemaakt dat mensen met lichaamspijnen gescreend zijn door de reumatoloog en er geen aanwijzingen zijn voor ontstekingen; de reumafactoren in het bloed zijn niet afwijkend en röntgenfoto`s laten ook geen afwijkingen zien.
Er is dan sprake van een energetische disbalans welke goed te behandelen is met acupunctuur.

Acupunctuur herstructureert de energieën waardoor de pijnklachten verminderen en verdwijnen.

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.