Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur Haarlem

Acupunctuur Haarlem

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met acupunctuur. Dit boeide mij zo dat ik besloten heb mij verder in acupunctuur te gaan verdiepen.

In 2007 ben ik begonnen met de 3 jarige opleiding voor acupunctuur aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie), alvorens de eenjarige AMO (pathologie, anatomie en fysiologie op HBO niveau) te hebben afgerond. Dit is een goede aanvulling op mijn werkervaring als doktersassistente en sportmasseur.

Acupunctuur Haarlem: Praktijk locaties

Per 19-06-2010 ben ik afgestudeerd acupuncturist en per 01-08-2010 ben ik mijn acupunctuurpraktijk Tao Dao begonnen. Ik ben met mijn acupunctuurpraktijk gevestigd in Amsterdam-Noord, waar ik op de woensdag middag en avond aanwezig ben. Sinds 1 december 2015 ben ik ook met mijn praktijk in Santpoort-Noord gevestigd, daar ben ik aanwezig op maandag en vrijdag.

Vanuit Haarlem is mijn acupunctuurpraktijk in Santpoort-noord makkelijk bereikbaar.

Per 06-06-2018 ben ik ook met mijn praktijk gevestigd in het pand van Flow of Yoga in Castricum, deze praktijk is goed bereikbaar met de trein, de praktijk is tegenover het station.

Sunrise at Li River, Xingping, Guilin, China. Xingping is a town in North Guangxi, China. It is 27 kilometers upstream from Yangshuo on the Li River

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.