Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur in Santpoort-Noord

Acupunctuur in Santpoort-Noord

Tao Dao Acupunctuur in Santpoort noord

Door stress, emoties en verkeerde voeding kan de lichaamsenergie verstoord raken, waardoor klachten ontstaan. Acupunctuur beïnvloedt de lichaamsenergieen door middel van het steken van dunne naaldjes in het verloop van de energiebanen van het lichaam. Uw klachten nemen af, om uiteindelijk te verdwijnen. Tao Dao acupunctuur behandelt uiteenlopende klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met acupunctuur. Ik was hier zo door geboeid dat ik besloten heb mij verder in acupunctuur te gaan verdiepen. In 2007 ben ik begonnen met de 3 jarige opleiding voor acupunctuur aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie), alvorens de eenjarige AMO (pathologie, anatomie en fysiologie op HBO niveau) te hebben afgerond. Dit is een goede aanvulling op mijn werkervaring als doktersassistente en sportmasseur.

In 1979 heeft de W.H.O. (World Health Organisation) een lijst samengesteld met aandoeningen waarbij acupunctuur als geneeswijze gebruikt kan worden. Bekijk hier de hele lijst.

 

 

NB: Acupunctuur wordt vergoed via de aanvullende verzekering. De kosten van de behandeling vallen niet onder het verplichte eigen risico. Bekijk de pagina over vergoedingen voor meer informatie hieromtrent.

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...