Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur Heiloo

Acupunctuur Heiloo

Met acupunctuur zijn zowel emotionele klachten als lichamelijke klachten te behandelen.

Door stress, emoties en verkeerde voeding, kunt u klachten krijgen. Er ontstaat een disbalans in de lichaamsenergie, waardoor ziekten kunnen ontstaan. Acupunctuur is het prikken van dunne naaldjes op specifieke punten van de meridianen (energiebanen). Hierdoor worden de lichaamsenergieen beïnvloed. Wanneer de diagnose volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunst is gesteld, kan ik afwegen welke acupunctuurpunten het beste geprikt kunnen worden. Er zijn ongeveer 365 acupunctuurpunten en elk punt heeft een specifieke werking.

 

Met acupunctuur zijn zowel emotionele klachten als lichamelijke klachten te behandelen.

Door stress, emoties en verkeerde voeding kan de lichaamsenergie verstoord raken, waardoor klachten ontstaan. Acupunctuur beïnvloedt de lichaamsenergieen door middel van het steken van dunne naaldjes in het verloop van de energiebanen van het lichaam. Uw klachten nemen af, om uiteindelijk te verdwijnen. Tao Dao acupunctuur behandelt uiteenlopende klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

 

World Health Organisation (WHO)

In 1979 stelde de World Health Organisation (WHO) een lijst samen met aandoeningen die behandeld kunnen worden met acupunctuur. Bekijk hier de indicatielijst van de WHO.

 

Nota bene: Acupunctuurbehandelingen vallen onder de aanvullende verzekering en worden niet verrekend met de verplichte eigen bijdrage. Kijk hier voor vergoedingen.

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...