Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur Egmond

Acupunctuur Egmond

Met acupunctuur zijn zowel emotionele klachten als lichamelijke klachten te behandelen.

Door stress, emoties en verkeerde voeding, kunt u klachten krijgen. Er ontstaat een disbalans in de lichaamsenergie, waardoor ziekten kunnen ontstaan. Acupunctuur is het prikken van dunne naaldjes op specifieke punten van de meridianen (energiebanen). Hierdoor worden de lichaamsenergieen beïnvloed. Wanneer de diagnose volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunst is gesteld, kan ik afwegen welke acupunctuurpunten het beste geprikt kunnen worden. Er zijn ongeveer 365 acupunctuurpunten en elk punt heeft een specifieke werking.

World Health Organisation (WHO)

In 1979 stelde de World Health Organisation (WHO) een lijst samen met aandoeningen die behandeld kunnen worden met acupunctuur. Bekijk hier de indicatielijst van de WHO.

De praktijk van Tao Dao Acupunctuur is gelegen in Heemskerk en Santpoort noord, beide goed te bereiken vanuit Egmond.

Nota bene: Acupunctuurbehandelingen vallen onder de aanvullende verzekering en worden niet verrekend met de verplichte eigen bijdrage. Kijk hier voor vergoedingen.

 

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...