Onverklaarbare klachten

Meer weten hoe Acupunctuur Tao Dao kan helpen bij Onverklaarbare klachten. Neem contact op

Onverklaarbare klachten

Binnen de Westerse geneeskunst zijn er veel onderzoeksmogelijkheden om een oorzaak van een bepaalde klacht te achterhalen, helaas zijn er ook klachten die niet terug te brengen zijn naar een oorzaak of die niet binnen een bepaald ziektepatroon passen. De benaming hiervoor is SOLK wat staat voor somatisch onverklaarde lichamelijke klachten.

 

In mijn praktijk zie ik geregeld mensen met klachten waar de Westerse geneeskunst inderdaad geen diagnose voor kan stellen. Mensen zijn uitgebreid door de molen gehaald; hebben allerlei bloedonderzoeken gehad zijn door scans gehaald maar er worden geen afwijkingen gevonden. Gelukkig maar, maar wat is er dan aan de hand?

 

Gelukkig kan de Chinese geneeskunst in veel gevallen uitkomst bieden.
Binnen de Chinese geneeskunst wordt er op een andere manier naar de mens en zijn klachten gekeken.

 

Na een uitgebreid vraaggesprek over onder andere het voedingspatroon, de nachtrust, de menstruatiecyclus en of er traumatische gebeurtenissen zijn geweest, komt er vaak meer duidelijkheid over het ontstaan van de klachten. Aanvullende pols- en tongdiagnose geeft meer duidelijkheid over welke disbalansen er zijn, hierna kan de behandeling ingang gezet worden.

Chinese geneeskunst is een mooie aanvulling op de Westerse geneeskunst, daar waar het een ophoudt neemt het ander het stokje over.

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op.  Bellen kan ook: 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Castricum.

Andere klachten en onderwerpen ...