Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Andrologie / Mannenklachten

Meer weten hoe Acupunctuur Tao Dao kan helpen bij Andrologie / Mannenklachten. Neem contact op

Andrologie / Mannenklachten

Andrologie is een specialisme gericht op het behandelen van klachten die bij mannen voorkomen.

Waarschijnlijk praten mannen onderling minder vaak over lichamelijke klachten of ongemakken dan dat vrouwen dat doen. Misschien is er schaamte of zijn mannen meer introvert wat dat betreft.

Erectiestoornissen komen bij alle leeftijden voor en is niet perse iets wat bij mannen op leeftijd voorkomt. Het hebben van een erectiestoornis kan zijn dat er helemaal geen erectie mogelijk is, dat er wel een erectie is maar dat deze niet lang genoeg aanhoudt of dat deze net niet hard genoeg is voor penetratie.

Dit kan grote impact hebben op het welzijn van de man. Onzekerheid, frustratie maar ook faalangst of angst dat het niet meer goed komt kunnen ontstaan en hebben ook zijn weerslag op de omgeving.

Naast erectiestoornissen kunnen er ook andere klachten ontstaan die impact kunnen hebben op het welzijn van de man, namelijk problemen met betrekking tot de ejaculaties; vroegtijdige ejaculaties, pijnlijke ejaculaties of het onvermogen tot ejaculeren.

Problemen aan het scrotum; pijnlijk, warm of zweterig.

Pijnlijk perineum of bekkenbodemregio.

Benigne prostaat hypertrofie.

Soms kan het zijn dat er een combinatie van bovengenoemde klachten aanwezig is.

Met acupunctuur, al dan niet in combinatie met Chinese kruiden, zijn de klachten te behandelen.

Tijdens de intake worden vragen gesteld met betrekking tot de aanwezige klachten, na het voelen van de pols en het bekijken van de tong volgt de behandeling met naaldjes. Deze worden op benen, buik en armen gestoken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken? Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Andere klachten en onderwerpen ...