Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Kinder Shonishin

Meer weten hoe Acupunctuur Tao Dao kan helpen bij Kinder Shonishin. Neem contact op

Kinder Shonishin

Shonishin is een Japanse kinder acupunctuur methode, dit gebeurt met instrumentjes er worden geen naaldjes geprikt.

Met deze instrumentjes schraap of glij je langs de energiebanen op benen, armen of rug, of klop of tikt ermee op acupunctuurpunten.

Wat hiermee te behandelen is zijn klachten van het maag- darmstelsel, langdurige verkoudheden, eczeem maar ook gedragingen zoals dromerigheid, woede uitbarstingen of boosheid.

Kinderen hebben over het algemeen genomen een zwak maag- darmstelsel, veel klachten zijn dan ook terug te voeren naar een disbalans van maag en milt, samen vormen ze het aarde element binnen de 5 elementenleer. Het aarde element heeft als functie om voeding voor het lichaam en voeding voor de geest (alle kennis die men opdoet) te transformeren zodat er groei en ontwikkeling kan plaatsvinden.

Er wordt in de kinderjaren een groot appel gedaan op het aarde element, kinderen groeien en ontwikkelen zich in korte tijd snel, ze krijgen vaccinaties, maken allerlei kinderziektes door en leren veel op school of tijdens het uitvoeren van hun hobby’s.

Door teveel aan prikkels van buiten af en/of verkeerde voeding kan er een disbalans ontstaan waardoor bovengenoemde klachten kunnen ontstaan.

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken? Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.