Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur bij Beverwijk

Acupunctuur bij Beverwijk

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met acupunctuur. Dit boeide mij zo, dat ik besloten heb mij verder in acupunctuur te gaan verdiepen. In 2007 ben ik begonnen met de 3 jarige opleiding voor acupunctuur aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie), alvorens de eenjarige AMO (pathologie, anatomie en fysiologie op HBO niveau) te hebben afgerond. Dit is een goede aanvulling op mijn werkervaring als doktersassistente en sportmasseur.

Praktijk locaties

acupunctuur BeverwijkPer 19-06-2010 ben ik afgestudeerd acupuncturist en per 01-08-2010 ben ik mijn acupunctuurpraktijk Tao Dao begonnen. Ik ben met mijn acupunctuurpraktijk gevestigd in Amsterdam-Noord, waar ik op de dinsdagochtend aanwezig ben.

Sinds 1 december 2015 ben ik ook met mijn praktijk in Santpoort-Noord gevestigd, daar ben ik aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Mijn praktijk is vlakbij het station van Santpoort-Noord.

Tevens heb ik een praktijkruimte in Heemskerk waar ik op de dinsdagmiddag aanwezig ben.

 

 


Annemarie Visser (1970), acupuncturist

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...