Tao Dao acupunctuur Amsterdam, Santpoort Noord, Heemskerk|
06 – 4285 1717

Acupunctuur Amsterdam

Acupunctuur Amsterdam

Met acupunctuur zijn zowel emotionele als lichamelijke klachten te behandelen, acupunctuur is een holistische behandelwijze. 

Door stress, emoties en verkeerde voeding kan de lichaamsenergie verstoord raken, waardoor klachten ontstaan. Acupunctuur beïnvloedt de lichaamsenergieen door middel van het steken van dunne naaldjes in het verloop van de energiebanen van het lichaam. Uw klachten nemen af, om uiteindelijk te verdwijnen. Tao Dao acupunctuur behandelt uiteenlopende klachten. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Voor meer behandelindicaties kunt u de lijst van de WHO raadplegen. Staat uw klacht er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Tao Dao Acupunctuur in Amsterdam

In 2007 ben ik begonnen met de driejarige opleiding voor acupunctuur bij de Traditional Chinese Medicine Academy, alvorens de eenjarige AMO (pathologie, anatomie en fysiologie op HBO niveau) te hebben afgerond. Tevens heb ik 10 jaar gewerkt als sportmasseur en heb ik ruime werkervaring als doktersassistente, waardoor ik veel kennis heb opgedaan.

Op dinsdag ochtend ben ik aanwezig in mijn acupunctuurpraktijk in Amsterdam-Noord, mijn praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Waterlandplein op de eerste etage.

Acupunctuurbehandeling

Na het stellen van de diagnose volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeswijze, volgt een behandelplan. De behandeling kan, naast acupunctuur (ooracupunctuur, electro-acupunctuur, neuropunctuur) , bestaan uit toediening van moxa, cupping of gua sha. In mijn praktijk gebruik ik naalden van 0.18 mm dikte; hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnloos.

 

Meer informatie

Meer informatie of een afspraak maken?  Bel me en spreek een bericht in zodat ik u terug kan bellen 06 – 4285 1717 of mailen naar: taodao@hotmail.com

Ik heb praktijk in de volgende locaties: Santpoort-Noord,  in Amsterdam-Noord en Heemskerk.

Klachten en andere onderwerpen ...